ÄG DIN DAG!!

Så var vi inne i en ny vecka med massa nya möjligheter eller vad säger ni??  Hur gör ni? brukar ni sitta ner på söndag kvällen och gå igenom veckan som ska komma och planera in dagarna ex med träning jobb och annat?
Jag är iallafall sådan och jag gillar det där med att man har en orörd vecka framför sig som man ska fylla med saker som man tycker om att göra.. iallafall för det mesta;) Jag har en superbra sak i min hall och det är en stor veckotavla där jag har uppskrivet med vad som händer..
Hur jag jobbar, patrik jobbar vad jag ska göra, vad jag ska träna, när jag ska städa/tvätta osv..
Inte alltid den följs till 100% såklart, men den hjälper mig en hel del..=)
 
Jag försöker också ta en dag i veckan som jag gör till ``min dag`` då jag bara gör precis det jag känner för.Inga måsten och krav på att göra massa. Kanske bara vara hemma och läsa en riktigt bra bok eller bara göra någonting som jag verkligen tycker om att göra.. Jag tror det är superviktigt att vi ger oss själva egentid..
Vi är redan så styrda av dagen med massa måsten att göra hela tiden att det är så lätt att vi glömmer bort oss själva.. Så se till att ge dig själv lite mer egentid om du inte redan har det ;)
 
Ett tips.. ÄG DIN DAG OCH LÅT INTE DAGEN ÄGA DIG!!! <3
Ha en underbar kväll Kram// E